Velkommen!

Velkommen til min nye blogg! I dag laget jeg ovnsbakt laks med tilbehør til middag. Dette er svært sunn mat som inneholder mange viktige næringsstoffer. Når man driver med fitness så er det utrolig viktig å få i seg nok proteiner og karbohydrater. Dette er noe jeg alltid fokuserer på når jeg lager mat.

laks

Laks er super treningsmat
Laks gir deg både proteiner og sunne fettsyrer som omega 3. Det er på alle måter en fantastisk matvare som mange mener kan være med å forlenge livet. For de som trener er det uten tvil de gode proteinene som er det viktigste med denne typen mat. Jeg kombinerte laksen med gulrøtter, erter og poteter for å få til en optimal miks av næringsstoffer.

I tillegg til å være sunt så smaker dette svært godt. Derfor anbefaler jeg alle andre å teste ut den samme retten hjemme. Denne typen mat er så enkel at hvem som helst kan lage den. Her får du virkelig næring istedenfor tomme kalorier. De som trener kan tjene utrolig mye på å samordne innsatsen med godt kosthold. Det er viktig å huske at trening bare er halvparten av det som må til for å bli skikkelig sunn. Mer fisk i hverdagen er uten tvil sunt for helsa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*