Respekt for fitness

Dessverre opplever jeg stadig å bli latterliggjort for at jeg driver med fitness. Jeg synes det er trist at andre skal rakke ned på en så sunn og god treningsform.

Mange mennesker har sterke fordommer mot nye idrettsgrener som fitness. Denne uvitenheten fører gjerne til at man ikke ta utøverne seriøst. Dette er trist og urettferdig overfor de som det gjelder.

Fitness handler om å være kjernesunn. Det er med andre ord et helhetlig opplegg som er svært gunstig for helsen. Da er det trist å stadig få negative tilbakemeldinger fra personer som tror de er eksperter på fenomenet. Det er gjerne de som vet minst som uttaler seg mest i slike saker. Dette blir for dumt i et samfunn der man sliter med at mennesker er altfor lite fysisk aktive. Man bør heller oppfordre mennesker til å begynne med fitness og andre idrettsgrener. Dette er utelukkende positivt for folkehelsa og gir stor gevinst for samfunnet.

Noen ganger bør folk se seg selv i speilet og tenke seg om du før de dømmer andre. De bør heller forsøke å ta tak i problemene med overvekt og livsstilssykdommer i Norge. Vi i fitness-miljøet er alltid positive til å være med på gode initiativ for å bedre folkehelsen. Det er dette som bør være fokuset i Norge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*