Om min blogg

Fotografering kan være utrolig mye mer enn de bildene man tar med et kompaktkamera på Syden-ferie. Bilder kan bli tatt for å få frem et produkt eller som ren kunst. Helt siden jeg var 15 år gammel har jeg hatt en stor lidenskap for alle typer fotografering og fotografier. Mitt navn er Aleksander og jeg bestemte meg for å starte denne bloggen for å fortelle om dette fagfeltet.

Jeg har likevel ganske varierte interesser og vil derfor bruke tid på å omtale en del andre tema i tillegg. Andre ting som opptar meg er blant annet å lage mat og fitness.

Fotofaget
Min store lidenskap er som sagt foto på alle mulige måter. Jeg liker å ta bilder, og elsker å se andre sine fotografier. Ved å studere andre lærer jeg mer som jeg kan implentere selv når jeg er ute med kameraet. Dette er et tema jeg tror mange har stor interesse for å vite mer om. Derfor kommer jeg til å skrive en del om dette på denne bloggen.

Mat og fitness
Fitness er en idrettsgren jeg mener er svært undervurdert i dagens samfunn. Dette er en treningsform jeg har stor glede av, og som gjør at jeg holder meg i svært god form. Et viktig element i dette er selvfølgelig hvilken mat man spiser. Riktig kosthold er viktig for både formen og god helse. Derfor har jeg stor interesse for dette og lager mye mat selv. Jeg har også lyst til å forsøke å lære bort noen triks til leserne.

Siden dette er en ny blogg så vil det nok ta litt tid før den blir akkurat slik jeg har planlagt. Mye arbeid ligger bak hvert innlegg, og det samme gjelder design på nettsiden. Skulle noen ha tilbakemeldinger på hva jeg kan gjøre bedre er jeg alltid åpen for å høre om dette.